La meva música

Per Mateu Peramiquel

Les Històries de l'Avi Josep són històries musicades de creació original. 

 

Tenen com enllaç l'avi Josep, que és ni més ni menys que l'avi real de la Mar Puig, la guionista, narradora i cantant de les històries que juntament amb Mateu Peramiquel, pianista i compositor, eleboren unes històries que néixen per ser explicades i escoltades. Les històries poden ser reals, de ficció o una mescla de les dues coses.

Soc el responsable de l'elaboració de la lletra i la música. Al banner de Soundcloud de la dreta podeu escoltar les cançons dels capítols.  

Per escoltar tots els episodis o podeu fer a la web, Spotify, Apple Podcast o Sounder

I podeu escoltar les cançons en directe al youtube.

BRUNA és un musical de Mateu Peramiquel i Mar Puig 

La Bruna, una nena de 11 anys ha de fer un treball d'escola sobre la seva àvia, i a través d'aquest treball acaba descobrint una història de la seva família que desconeixia. Una història de guerra, exili i familia. 

Soc el responsable de les lletres, la música i l'arranjament. Pensat per a piano, cello i percussió juntament amb la companyia de 17 nens i nenes de 6 a 14 anys. Cançons grupals i solistes. 

 

El musical es va estrenr el 13 d'abril del 2019 i ha rebut diversos premis i nominacions. Per més informació podeu visitar la web

Ens toranrem a abraçar - Single

Una cançó realitzada durant el confinament del COVID 19. Una activitat per seguir tenint el contacte i l'energia positiva amb tota la companyia del musical BRUNA. La Mar Puig en posa la veu principal.

Es fa força ressó a les xarxes i als mitjans de comunicació com La Vanguardia, La SER i Catalunya Ràdio. 

Responsable de la música, la lletra i la producció musical. 

No Apto Para Menores

Un curtmetratge de Dani Noblom que ha recollit premis internacionals i nacionals entre les multituds d'estrenes en diversos festivals de cine. 

Responsable de la BSO. Música de caràcter jazzistic de formació de quartet (iano, baix, bateria i saxo). Ambienta un escenari de suspens i intriga on la sonoritat va traçant l'evolució del personatge i els diferents individus que es presenten en el curt. 

Per més informació podeu clicar en següent enllaç

TRAILER

Soundtrack Underscoring REEL (Film Scoring)

Aquí podeu escoltar alguns exemples de la meva música quan aquesta està acompanyat el text o fins hi tot describint una imatge o un moment. No trobareu motius melòdics describint personatges, això és en un altre reel (actualment en procés). 

Espero que us agradi i ho gaudiu. 

Quina Canalla

Un programa de TV on en soc el responsable de la composició i producció musical tan de la careta inicial com de tota la música de cada capítol 

(25 min)

Programa liderat per Miquel Rial. Estrena el 2020

Xarxes

  • Negro del icono de Spotify

Contacte

Adreça

Barcelona, Spain

+34616683048

©2019 BY MATEU PERAMIQUEL.

TOTS ELS DIES SÓN NIT

Un espectacle de Il·lús Teatre. Direcció de Jordi Fité. Amb Joan Carreras, Marina Prades i Mateu Peramiquel

Estrenat a la CAVA URPÍ de Sabadell, 2019. Per més informació clica a l'enllaç.